Οδηγός Δώρων

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ

homevisit

Ποια δώρα να επιλέξεις, ανάλογα με την περίσταση, για να μην πας επίσκεψη με άδεια χέρια.

Καθώς αποχαιρετούμε σιγά – σιγά τον κορωνοϊό κι επισκεπτόμαστε φίλους και συγγενείς με μεγαλύτερη ευκολία, σκεπτόμαστε συχνά τι μπορούμε να τους προσφέρουμε περνώντας το κατώφλι του σπιτιού τους. Φυσικά, η κίνηση είναι που μετράει κι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι μας καλούν γιατί επιθυμούν την παρέα μας κι όχι το δώρο που θα φέρουμε μαζί μας. Βέβαια, οι κοινωνικές νόρμες απαιτούν να μην πηγαίνουμε καλεσμένοι με άδεια χέρια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να προσαρμόσεις το δώρο στο budget και τις δυνατότητες σου. Υπάρχει μεγάλη πληθώρα επιλογών με αποτέλεσμα να βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Όμως, ό,τι κι αν προσφέρεις, φρόντισε να το προσφέρεις με χαμόγελο! Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες ιδέες για δώρα που θα κερδίσουν τους οικοδεσπότες και δεν θα σ’ αναγκάσουν να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ιδέες και προτάσεις ενόψει της επίσκεψης σε σπίτι

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

Ένα μπουκέτο λουλούδια μπορεί να είναι μια πολύ καλή ιδέα για την επίσκεψη σ’ ένα φιλικό σπίτι. Εκτός από τις όμορφες μυρωδιές θα γεμίσει τον χώρο και με χρώμα. Πέρα από τα τριαντάφυλλα που αποτελούν μια safe αλλά και αξεπέραστη επιλογή, σου προτείνω για την εποχή τα ηλιοτρόπια που φέρνουν χαρά, αισιοδοξία και φως σ’ ένα σπίτι. Το κίτρινο μάλιστα συνδέεται με την έννοια της φιλίας και μεταξύ άλλων την πίστη και την συμπάθεια.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙ

Τα λουλούδια, πέρα από την κλασσική ανθοδέσμη, μπορούν να έχουν θέση και σ’ ένα deluxe κουτί που δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας. Εδώ που τα λέμε, συνηθίζουμε τα όμορφα δώρα να προσφέρονται μέσα σ’ ένα υπέροχο κουτί που θα εντυπωσιάσει τους παραλήπτες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δώρο μπορεί να στολίσει ένα έπιπλο του σπιτιού, δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο βάζο.

TOY FLOWER

Τα toy flower είναι υπέροχα δώρα για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ιδανικά και για μια επίσκεψη σε σπίτι φιλικών προσώπων. Το toyflower θ’ αποτελέσει ένα φανταστικό διακοσμητικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού ενώ το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι πως θ’ αντέξει για καιρό. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και ανάμεσα σε σχέδια που θυμίζουν αρκουδάκι ή καρδιά ή μονόκερο. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, μπορείς να επιλέξεις το κλασσικό κι αγαπημένο σε όλους λούτρινο αρκουδάκι, είτε πρόκειται να επισκεφθείς κάποιο άτομο για το οποίο νιώθεις τρυφερά αισθήματα, είτε θέλεις να κάνεις μια γλυκιά προσθήκη στο καλάθι σου για το παιδάκι που μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι.

«FOREVER ROSES» & «BEAUTY & THE BEAST»

Τα λουλούδια που αντέχουν για πάντα είναι επίσης πολύ όμορφη επιλογή με διάρκεια, που μπορεί να λειτουργήσει και ως διακοσμητικό. Διάλεξε πόσα τριαντάφυλλα θέλεις, τα οποία έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία, ώστε να διαρκούν για χρόνια και πρόσφερε τα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Υπάρχει πάντα κι η εναλλακτική του τριαντάφυλλου μέσα σε θόλο που θυμίζει το παραμύθι «Πανέμορφη και το Τέρας».

ΓΛΥΚΑ & ΠΟΤΑ

Το αλκοόλ κι η ζάχαρη κερδίζουν σχεδόν όλους τους ανθρώπους και τους προσφέρουν χαρά. Ένα μπουκάλι κρασί ή κάποιο άλλο οινοπνευματώδες ποτό μπορεί να φτιάξει τη διάθεση του οικοδεσπότη σου. Βρες την ετικέτα που προτιμάς ανάλογα με το budget σου και βαλ’ το σ’ ένα όμορφο καλάθι με υπέροχα άνθη.

Αφήστε μια απάντηση