Blog louloudia-online.gr

Λουλούδια για άνδρες | Πως να διαλέξετε λουλούδια για έκείνον

Λουλούδια για άνδρες Πως να διαλέξετε λουλούδια για έκείνον

Λουλούδια για εκείνον

Τί να προσέξετε όταν προσφέρετε λουλούδια σε έναν άντρα

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου βαλεντίνου! Ακόμη μία περίσταση που πρέπει να κάνεις δώρο στον καλό σου. Να του χαρίσεις για άλλη μια φορά ένα άρωμα, ένα πουλόβερ ή μήπως αναπτήρα; Κι αν είναι ο “τύπος που τα έχει όλα”; Το δώρο δεν χρειάζεται να καλύπτει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη, δεν είναι απαραίτητο να χαρίσουμε κάτι που θα το χρησιμοποιεί κάθε μέρα. Μπορεί να είναι απλά κάτι που θα τον κάνει χαρούμενο, κάτι όμορφο κι ας μην είναι χρηστικό. Όπως τα λουλούδια!

Είναι εντελώς αποδεκτό να χαρίσουμε λουλούδια στους αγαπημένους μας άντρες, όμως όπως είναι λογικό, θα τα διαλέξουμε με διαφορετικά κριτίρια απ’ ότι αν τα λουλούδια προωριζόταν για γυναίκα. 

Πότε να προσφέρετε λουλούδια σε έναν άντρα

Περιστάσεις όπως γεννέθλια, συγχαρητήρια, περαστικά, γιορτή του πατέρα, γεννέθλια, επέτειος, ευχαρηστήρια και φυσικά, Άγιος Βαλεντίνος, είναι οι ιδανικές πριστάσεις για να προσφέρετε λουλούδια στους άντρες της ζωής σας. Κάντε τα λουλούδια το κύριο δώρο σας ή συνοδέψτε με αυτά ένα μπουκάλι κρασί και μία ευχετήρια κάρτα. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να ψάξετε πολύ για να τα βρείτε. Διαλέξτε ένα από τα προϊόντα μας, ορίστε την ημερομηνία παράδοσης και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. 

Πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα λουλούδια για άντρα

  • Αποφύγετε τα παστέλ. Συνήθως οι άντρες προτιμούν τα εντονότερα η σκουρότερα χρώματα, λιγότερο “χαριτωμένα”.
  • Προτιμήστε λουλούδια και φυτά με πιο έντονα σχήματα, μυτερά φύλλα και λιγότερες καμπύλες, μιας και θεωρούνται πιο αρρενωπά. 
  • Λουλούδια και φυτά με εξωτικές επιρροές αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για άντρες. 
  • Επιλέξτε ένα συμβολικό φυτό. Η ελιά συμβολίζει μακροζωία και επιτυχία, το bonsai πάθος και θεραπεία και η ορχιδέα αγάπη και αγνότητα. Περάστε το μήνυμά σας, επιλέγοντας το κατάλληλο φυτό. 

Μην περιμένετε τελευταία στιγμή, κάντε σήμερα την παραγγελία σας!

Αφήστε μια απάντηση