Blog louloudia-online.gr

Τα πιο ρομαντικά λουλούδια

Τα πιο ρομαντικά λουλούδια για την ημέρα της γυναίκας

Σχεδιάζετε να δώσετε ή ελπίζετε να λάβετε λουλούδια για την ημέρα της γυναίκας (8/3!) ή και, έτσι, χωρίς καμία δικαιολογία; Καλό είναι να έχετε μια ιδέα για το μήνυμα που δίνετε μαζί με το κάθε λουλούδι, και σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα 6 πιο ρομαντικά λουλούδια:

1. Τριαντάφυλλα

Αναμενόμενο, προβλεπόμενο αλλά σίγουρη και κλασική επιλογή. Το κόκκινο τριαντάφυλλο συγκεκριμένα, συμβολίζει την αγάπη, τον ρομαντισμό, την τελειότητα και την ομορφιά. Συνυφασμένο με την αρχαία θεά του έρωτα, Αφροδίτη, το τριαντάφυλλο αποτελεί σύμβολο αγάπης, εδώ και αιώνες.

louloudia ag.valentinos 0056

2. Ζέρμπερες

Οι μαργαρίτες, οικόγενεια στην οποία ανίκουν οι ζέρμπερες, γενικότερα συμβολίζουν την ομορφιά, την αγνότητα και την αθωότητα. Οι ζέρμπερες, ξεχωρίζουν για τα πολύ μεγάλα άνθη τους και μπορούμε να τις βρούμε σε ποικιλλία αποχρώσεων. Χρώματα χαρούμενα και ζωντανά, προκαλούν πάντα τα θετικότερα συναισθήματα, γι’αυτό και είναι άριστη επιλογή για την ανθοδέσμη σας.

louloudia 0010 Αντιγραφή

3. Ηλιοτρόπια

Όπως υπαγορεύει το όνομά τους, τα ηλιοτρόπια συμβολίζουν τη ζεστασιά και την χαρά. Επίσης δίνουν μηνύματα αφοσίωσης ενώ το κίτρινο χρώμα τους παραπέμπει στο καλοκαίρι. Στην αρχαίοελληνική μυθολογία, το ηλιοτρόποιο είναι συνδεμένο με μία νύμφη που μεταμορφώνεται σε λουλούδι αφού έχει χάσει την αγάπη της, κάτι που δίνει στο λουλούδι, ιδιαίτερη ρομαντική σημασία.

1 7 of 23

4. Γαρδένιες

Αυτά τα κομψά άνθη με το έντονο άρωμα, συμβολίζουν την αγνότητα, την χαρά, κομψότητα, καθώς και την “παλιομοδίτικη” αγάπη. Τα φύλλα της γαρδένιας, γιαλιστερά σαν κερωμένα, συμβολίζουν την καθαρότητα και την κατανόηση του εαυτού, χαρακτηριστικά απαραίτητα σε μια ρομαντική σχέση.

img 5095

5. Γαρίφαλα

Το γαρίφαλο, όπως κάθε άνθος, μπορεί να φέρρει διαφορετικά μηνύματα ανάλογα με την περίσταση και το χρώμα του. Αλλιώς γνωστό ως δίανθος, έχει πολλές αναφορές ως λουλούδι των θεών (dios + anthos), και ανάμεσα στις γενικές του ιδιότητες είναι η αγάπη και ο ενθουσιασμός.

1 6 of 23

Λίγοι τρόποι επικοινωνίας είναι τόσο συμβολικοί όσο η ανταλλαγή λουλουδιών. Μπορείτε να πειτε τόσα πολλά, χωρίς πολλές λέξεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε τα απαραίτητα και φυσικά να δώσετε νόημα σε κάθε μικρή ή μεγάλη κίνηση. Χαρίστε την ανθοδέσμη σας σήμερα!

[ux_banner height=”500px” bg=”2947″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.64)” bg_pos=”4% 79%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

[gap height=”10px”]

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και αποκλειστικές προσφορές από το louloudia-online.gr, εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας.

[ninja_forms id=7]

[/text_box]

[/ux_banner]

Αφήστε μια απάντηση