Blog louloudia-online.gr

Τι να κάνετε αφού παραλάβετε την ανθοδέσμη σας

Πως να διατηρήσω ανθοδέσμη

Τι να κάνετε αφού παραλάβετε την ανθοδέσμη σας – 10 βήματα για να διατηρήσετε την ανθοδέσμη σας φρέσκια για περισσότερο χρόνο

Μόλις σας χάρισαν (ή χαρίσατε στον εαυτό σας!) μια υπέροχη ανθοδέσμη για συγχαρητήρια, για τη γιορτή ή τα γενέθλιά σας, και τώρα αναρωτιέστε .”Πως να διατηρήσω ανθοδέσμη φρέσκια και όμορφη”; Τί ακριβώς πρέπει να κάνω για να την αναδείξω αλλά και να κρατήσει. Πως γίνεται να δείχνει φρέσκια και όμορφη όπως την πρώτη μέρα; Τα παρακάτω δέκα βήματα θα σας δείξουν πώς ακριβώς να το πετύχετε. 

apostoli-louloudion

  1. Γεμίστε το βάζο σας με λίγο καθαρό νερό. Δεν χρειάζεται πολλή ποσότητα, το 1/4 του βάζου ή αρκετό ώστε να είναι όλα τα κοτσάνια μέσα στο νερό.
  2. Αφαιρέστε οτιδήποτε πλαστικό από την συσκευασία στην οποία λάβατε τα λουλούδια σας
  3. Κόψτε κάθε κοτσάνι διαγώνια ώστε να μπορούν τα λουλούδια σας να “πιουν” ευκολότερα νερό. Αν δεν θέλετε να κοντύνετε πολύ τα λουλούδια σας, μπορείτε να τα κόψετε ελάχιστα, αρκεί να είναι διαγώνιο το κόψιμο.  slider 3
  4. Βάλτε τα λουλούδια στο νερό άμεσα.
  5. Φροντίστε να μην υπάρχουν φύλλα που ακουμπούν ή είναι μέσα στο νερό, γιατί, καθώς αυτά θα χαλάνε, θα χαλάσουν και την υπόλοιπη ανθοδέσμη σας.
  6. Αν κάποια από τα εξωτερικά πέταλα έχουν αρχίσει να δείχνουν κάπως “στεναχωρημένα”, αφαιρέστε τα και τα λουλούδια σας θα δείξουν αμέσως πιο φρέσκα. Αφαιρέστε επίσης όποια φύλλα ή κοτσάνια δείχνουν μαραμένα.
  7. Κρατήστε την ανθοδέσμη σας μακριά από πολύ χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες και μακριά από πηγές θερμότητας (καλοριφέρ, θερμαντικά κλπ.)Blog ONLY
  8. Αποφύγετε να τοποθετήσετε την ανθοδέσμη σας σε μέρος που θα την χτυπά απευθείας το φως του ήλιου, γιατί αυτό θα βοηθήσει στο να μαραθεί γρηγορότερα.
  9. Όταν το νερό στο βάζο σας αρχίζει να θολώνει, ανανεώστε το με φρέσκο, καθαρό νερό, αφού πλύνετε καλά το βάζο ώστε να απομακρύνετε βακτηρίδια που ίσως έχουν συγκεντρωθεί.
  10. Προσθέστε στο νερό λίγη βιταμίνη C για να βοηθήσετε τα λουλούδια να διατηρηθούν περισσότερο και να δείχνουν υγιή. 

Με αυτές τις συμβουλές μπορείτε να διατηρήσετε και να απολαύστε την όμορφη ανθοδέσμη σας για περισσότερο χρόνο!

[ux_banner height=”500px” bg=”2947″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.64)” bg_pos=”4% 79%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

[gap height=”10px”]

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και αποκλειστικές προσφορές από το louloudia-online.gr, εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας.

[ninja_forms id=7]

[/text_box]

[/ux_banner]

Αφήστε μια απάντηση