Όροι χρήσης:

Το louloudia-online.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών ανθοπωλείου μέσω του Διαδικτύου που ανήκει στην επιχείρηση με την Επωνυμία “Louloudia-Online”, επάγγελμα “Ανθη-Φυτα”και “Δώρα”, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Κλαυθμωνος 49, με ΑΦΜ 144489729 και ΔΟΥ Ε΄Θεσσαλονικης.
Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2310 200 455

Επισκεπτόμενοι το ηλεκτρονικό κατάστημα ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

Όροι Σύμβασης

Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών. Η εταιρία μας έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας ακολουθεί πλήρως το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τα θέματα συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου όπως επίσης και το Νόμο περί προστασίας καταναλωτών ο οποίος ρυθμίζει θέματα πωλήσεων από απόσταση.

Περιορισμός Ευθύνης

Η παρούσα ιστοσελίδα απεικονίζει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία. Ωστόσο, ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης).
Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να παρεκκλίνει στην επιλογή των άνθεων ή φυτών που αποτελούν μία σύνθεση και στο χρώμα και στο είδος, όταν αυτά δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά, καθώς η διαθεσιμότητα των φυτών επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όπως η κακοκαιρία ή οι φυτασθένειες ή όταν είναι εκτός στοκ του καταστήματος. Σε κάθε περίπτωση το είδος που θα παραδοθεί θα είναι αισθητικά και οικονομικά ίσο του προβαλλόμενου στον κατάλογο δείγματος.

1.Ο χρωματισμός των λουλουδιών και γλαστρών παρέχεται όσο το δυνατόν κοντινότερα στο φωτογραφικό υλικό. Τυχόν διαφορές οφείλονται στην ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα κάθε φυτού.
2.Το φυτό ή τα άνθη είναι όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην φωτογραφία. Τυχόν αποκλίσεις οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε φυτό ή άνθος δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τα άλλα, ακόμα και της ίδιας ποικιλίας και χρωματισμού.
Δεν φέρουμε ευθύνη αν τα αναγραφόμενα στοιχεία του πελάτη στην φόρμα κατά της παραγγελία είναι λανθασμένα.(τηλέφωνο,διεύθυνση κτλπ.).Ακόμη το σημείωμα (κάρτα δώρου) θα γράφετε
ακριβώς όπως αναγράφεται από τον πελάτη στην φόρμα παραγγελιών και το louloudia-online.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για λάθος ονόματα στοιχεία και ορθογραφικά λάθη.

Αποστολές Προϊόντων

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σε διαφορετική ώρα και ημέρα. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αποστολή του προϊόντος την επόμενη ημέρα σε απομακρυσμένες περιοχές της ελλάδος καθώς και στην νησιωτική ελλάδα. Οι απομακρυσμένες περιοχές ορίζονται από τον διανομέα-courier.
Κατά την παράδοση του προϊόντος αν ο παραλήπτης απουσιάζει από τον τόπο παράδοσης που έχει συμφωνηθεί το προϊόν δεν παραδίδεται ο παραλήπτης ενημερώνεται με σημείωμα του αποστολέα-courier και την επόμενη ημέρα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη ώστε να γίνει η ολοκλήρωση της παράδοσης.
Η παράδοση για την επόμενη ημέρα ισχύει μόνο αν η παραγγελία διεξαχθεί μέχρι της 16:00. Όπως προαναφέρθηκε εξαιρείται η νησιωτική Ελλάδα καθώς και οι απομακρυσμένες περιοχές.
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν ο παραλήπτης δεν θέλει να λάβει το προϊόν το οποίο δεν υπάρχει δυνατότητα να επιστραφεί.Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
Σε περίπτωση καθυστέρησης της παραλαβής του προϊόντος το louloudia-online.gr είναι υποχρεωμένο να ενημερώνει τον πελάτη όσο το δυνατόν συντομότερα ότι η παραγγελία του θα καθυστερήσει.

* Σε μεγάλες γιορτές (γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ – VALENTINE – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κ ΕΛΕΝΗΣ- ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ) για την έγκαιρη εκτέλεση των παραγγελιών είναι καλύτερα για τη δική σας γρήγορη εξυπηρέτηση να δίνονται τουλάχιστον 1-2 ημερες νωρίτερα.  Σε αυτές τις εορτές, λόγω υπερβολικού αριθμού παραγγελιών, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα παράδοσης  την προηγούμενη ή την επόμενη ημέρα απο την ημερομηνία που θα ορίσετε.

Αντικατάσταση Προϊόντος

Το louloudia-online.gr παρέχει εγγύηση φρεσκάδας των ανθέων και φυτών 2 ημέρες μετά την παράδοση τους. Σε περίπτωση προβλήματος του προϊόντος εντός 2 ημερών θα γίνετε αντικατάσταση
του με ίδιο προϊόν με προϋπόθεση αποστολής email με φωτογραφία του προβληματικού προϊόντος.
Οι 2 ημέρες εγγύησης αρχίζουν από την ημέρα που έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη η παραλαβή του προϊόντος και το louloudia-online.gr δεν φέρει καμία ευθύνη αν ο παραλήπτης καθυστερήσει να λάβει το προϊόν αν απουσιάζει από τον τόπο παραλαβής η αμελήσει να επικοινωνήσει με τον αποστολέα-courier μετά την προειδοποίηση με σημείωμα και το τηλέφωνο που θα του γίνει.

Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α), καθορίζονται από την εταιρία μας και είναι ανταγωνιστικές των τιμών της αγοράς. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς ειδοποίηση. Σε περίπτωση μεταβολής της τιμής μέχρι την ημερομηνία παράδοσης ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατά την κατάθεση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, ώστε να μπορέσουμε να διασταυρώσουμε την συναλλαγή σας. Επίσης για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να μας αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email louloudia-online@hotmail.com .

2.Ηλεκτρονική μεταφορά μέσω e-banking, (Web-Banking).
Τα απαιτούμενα τραπεζικά μας στοιχεία (αριθμός λογαριασμού, εταιρικά στοιχεία κ.α.), θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.
Για λογιστικούς λόγους είναι σημαντικό να μεταφερθεί το ακριβές ποσό της παραγγελίας. Η παραγγελία σας θα εκτελεσθεί μόλις ενημερωθούμε από την τράπεζα για το έμβασμά σας.

3.Αντικαταβολή

Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται κατά την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας.

4.Paypal

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal, πατώντας την επιλογή PayPal
μεταβαίνετε αυτόματα στην αντίστοιχη σελίδα. Θα ειδοποιηθείτε για την
αποδοχή της πληρωμής από την εταιρεία μας.

Πρέπει να αναφερθεί ότι ο πελάτης του louloudia-online.gr αποδέχεται να
λαμβάνει το γνήσιο σώμα της απόδειξης αγοράς του προϊόντος ταχυδρομικά στην
διεύθυνση που έχει ορίσει ο ίδιος κατά την συμπλήρωση της φόρμας στοιχείων
που υπάρχει πριν ολοκληρωθεί η αγορά του εν λόγο προϊόντος.Το louloudia-online.gr
είναι υποχρεωμένο να αποστέλλει την γνήσια απόδειξη την ίδια ημέρα της
παραγγελίας του πελάτη η την επομένη σε πανελλαδική εμβέλεια.

5.Μεταφορα σε Τραπεζικό λογαρισμο

Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμης θα πρέπει να γνωρίζεται ότι ο καταθετηριος λογαριασμος του ηλεκτρονικού καταστηματος
ανήκει στην τράπεζα πειραιως.Για καταθέσεις εμβασμάτων από λογαριασμούς άλλων τραπεζών τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς των χρημάτων
επιβαρύνουν πάντα τον εντολέα του εμβάσματος.Σε διαφορετική περίπτωση επιλογής του εντολέα και επιβάρυνσης του ηλεκτρονικού καταστήματος
το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι υποχρεωμένο να ακυρώσει την συναλλαγή και να επιστρέψει το αντίτιμο στον εντολέα το συντομότερο δυνατο.

ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Έξοδα αποστολής

Για την περιοχή της Ελλάδος το κόστος της αποστολής επιβαρύνεται στον πελάτη και φυσικά το κόστος εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας καθώς και περιοχή αποστολής.