About Us

Μερικά Λόγια για Εμάς

Το όραμά μας

Τα λουλούδια δεν είναι απλά ένα δώρο, είναι συναίσθημα! Εκφράζουν με τον αγνότερο τρόπο την αγάπη, τον έρωτα, το θαυμασμό και ότι άλλο έντονο μπορεί να περικλείει η πράξη της αποστολής λουλουδιών. Γνωρίζοντας αυτή την ιδιαιτερότητα του δώρου σας, στο LouloudiaOnline μας ανατίθεται κάθε ημέρα, με κάθε μια απο τις παραγγελίες σας μια ειδική αποστολή! Να μεταφέρουμε τα συναισθήματα σας με τον καλύτερο τρόπο, με την ίδια αγάπη και φροντίδα σαν να επρόκειτο να μεταφέρουμε τα δικά μας συναισθήματα στους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους. Έτσι για την ομάδα του LouloudiaOnline η προσοχή της κάθε λεπτομέρειας στα προϊόντα που ετοιμάζουμε αποτελεί μονόδρομο! Η διαδρομή του LouloudiaOnline στις αποστολές λουλουδιών ξεκινά από το 2016 και διαρκεί μέχρι και σήμερα έχοντας υλοποιήσει πολλές χιλιάδες παραδόσεων συνθέσεων λουλουδιών και... συναισθημάτων! Εργαζόμαστε κάθε μέρα με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα κάθε προϊοντος μας και την ταχύτητα στην παράδοση κάθε 'αποστολής' που μας ανατίθεται από εσάς. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μας, όλα αυτά τα χρόνια, και μας κάνει να συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους τομείς. Έχοντας κάνει πραγματικότητα την 'αποστολή και έκφραση συναισθημάτων' χιλιάδων ανθρώπων, από κάθε γωνία του κόσμου, με την αποστολή λουλουδιών, καλούμε και εσάς να περιπλανηθείτε στο site μας και να επιλέξετε από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιέχεει και σας προτείνουμε. Ούτως η άλλως, όπως έχει γράψει και η Maya Angelou "Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι είπες ή τι έκανες, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουν πώς τους έκανες να νιώσουν".

Μια μεγάλη ποικιλία δώρων!

Το LouloudiaOnline σας προσφέρει, παράλληλα με τα λουλούδια, μια μεγάλη ποικιλία δώρων και κάνει την επιλογή σας ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ανθοδέσμες από ολόφρεσκα λουλούδια, διαμορφωμένα σε μοναδικές ανθοσυνθέσεις ώστε να κάνουν πραγματικά μεγάλη εντύπωση! Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε γλάστρες ή κασπώ. Τέλος, το δώρο σας μπορεί να παραδοθεί παράλληλα με έναν κλασικό ή έναν αφρώδη οίνο και ένα λούτρινο αρκουδάκι κάνοντας έτσι το δώρο σας ακόμη πιο ιδιαίτερο, εκφραστικό και σίγουρα, εντυπωσιακό!

Αποστολή & Παράδοση

Τα λουλούδια πρέπει να φτάσουν στην ώρα τους!

Ο χρόνος παράδοσης των λουλουδιών είναι τόσο σημαντικός όσο και η ποιότητα των προϊόντων. Αυτός είναι ο λόγος που στο LouloudiaOnline φροντίζουμε να εκμηδενίζουμε το χρονικό διάστημα μεταξύ της 'εντολής' της παραγγελίας σας και της παράδοσής της, ώστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να χαμογελάσουν το συντομότερο δυνατόν! Οι αποστολές μας εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται εντός 2 ωρών ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα την αμέσως επόμενη ημέρα από τη στιγμή της παραγγελίας σας. Η ταχύτατη και πάντα τέλεια εξυπηρέτησή σας είναι πρωταρχικός μας, πάντα, σκοπός.

Εγγυημένη Ικανοποίηση - Άμεση Αντικατάσταση

Σας θέλουμε πάντα ευχαριστημένους και πάντα απαιτητικούς!

Έτσι, φροντίζουμε τα προϊόντα μας να φτάσουν σε εσάς ολόφρεσκα και στην καλύτερη κατάσταση. Το διαδικτυακό κατάστημα LouloudiaOnline παρέχει εγγύηση 2 ημερών για όλα τα λουλούδια και φυτά του! Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με το προϊόν τις πρώτες 2 ημέρες, γίνεται η άμεση αντικατάστασή του. Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα απλό e-mail και το νέο προϊόν θα είναι σύντομα κοντά σας!

Ασφαλής Μεταφορά Λουλουδιών

Ποτέ ξανά η μεταφορά λουλουδιών δεν ήταν τόσο εύκολη!

Το LouloudiaOnline έχει επιλέξει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα μεταφοράς λουλουδιών σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, εγγυόμαστε ότι το προϊόν που θα επιλέξετε, θα παραδοθεί στην καλύτερη κατάσταση και εντός του χρόνου που μας έχει ζητηθεί, που εσείς έχετε ορίσει!