Blog louloudia-online.gr

Οδηγός επιλογής λουλουδιών για την Ημέρα της Μητέρας

Επιλέξτε λουλουδια για τη γιορτή της μητέρας

Οδηγός επιλογής λουλουδιών για την Ημέρα της Μητέρας

Μπουκέτα

Τα μπουκέτα με διάφορα λουλούδια μπορούν να σχεδιαστούν για να εκφράσουν την αγάπη σας με στυλ. Στην πραγματικότητα, οι ανθοδέσμες είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για την Ημέρα της Μητέρας, πιθανώς επειδή σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε εύκολα τα λουλούδια και το χρώμα.

img 9604

Ζωντανά Φυτά

Ενώ τα φρέσκα λουλούδια είναι μια δημοφιλής έκφραση της αγάπης και της εκτίμησής σας την Γιορτή της Μητέρας, μπορείτε επίσης να προσφέρετε ζωντανά φυτά. Εάν η μητέρα στη ζωή σας είναι κηπουρός ή απολαμβάνει φυτά εσωτερικού χώρου, η Ημέρα της Μητέρας είναι η ιδανική ευκαιρία να της χαρίσετε ζωντανά φυτά.

louloudia 5 0010 Αντιγραφή

Αποστολή-Παράδοση

Δεν υπάρχει πιο γλυκιά έκπληξη για μια μαμά, από το να δει το παιδί/τα παιδιά της στην πόρτα με μια ανθοδέσμη. Αν όμως δεν είστε βέβαιοι ότι θα προλάβετε να της δώσετε τα λουλούδια οι ίδιοι, προγραμματίστε την αποστολή τους ώστε να τα λάβει νωρίς και να ξεκινήσει η μέρα της υπέροχα! Δίπλα από κάθε προϊόν στο site μας, έχετε την επιλογή να προγραμματίσετε την παράδοση της ανθοδέσμη σας.

slider 1

Ημέρα της Μητέρας Λουλούδια από συζύγους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η FTD Florist, το 20% των συζύγων δίνουν στις γυναίκες τους λουλούδια την Ημέρα της Μητέρας. Αν η γυναίκα σας είναι η μητέρα των παιδιών σας ή έχει μεγαλώσει άλλα παιδιά, σκεφτείτε να της προσφέρετε λουλούδια για την γιορτή της Μητέρας. Δεν έχει σημασία το ότι δεν είναι η μητέρα σας. Τιμήστε την για την Ημέρα της Μητέρας με ένα μπουκέτο λουλουδιών για να της δείξετε πόσο εκτιμάτε όλη τη δουλειά που έχει κάνει. Ιδιαίτερα δε, αν τα παιδιά είναι πολύ μικρά για να προσφέρουν τα ίδια λουλούδια στη μαμά!

louloudia 0006 Αντιγραφή

Το χρώμα έχει σημασία

Το ροζ θεωρείται σύμβολο της μητρικής αγάπης, αλλά δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε αυτό, αν δεν θέλετε. Δείτε παρακάτω τα χρώματα και τις έννοιές τους και συνδυάστε τα για να στείλετε το μήνυμά σας.

Ροζ – Αθωότητα, Απεριόριστη Αγάπη, Στοργή

Κόκκινο – βαθιά αγάπη και πάθος

Λευκό – Καθαρότητα, Αλήθεια και Τελειότητα

Κίτρινο – Εμπιστοσύνη, Συμπόνια και Σεβασμός

Μωβ – Χάρη και Κομψότητα

 

Τύποι λουλουδιών

Τα γαρίφαλα έχουν την ίδια σημασία για την Ημέρα της Μητέρας, που έχουν τα τριαντάφυλλα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δώσετε και άλλα λουλούδια για την Ημέρα της Μητέρας.

Τριαντάφυλλα – Αγάπη ή Πάθος

Γαρύφαλλα – Η αγάπη μιας μητέρας

Κρίνα – Καθαρότητα και Ομορφιά

Μαργαρίτες – Αληθινή Αγάπη

 

Όπως είναι φυσικό, κανένας δεν ξέρει καλύτερα τη μαμά σας από εσάς και τα αδέρφια σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και εξετάστε τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά της όταν επιλέγετε λουλούδια. Οι ανθοσυνθέσεις σε ιδιαίτερα βάζα και καλάθια μπορούν να κάνουν πολύ όμορφη εντύπωση και να δείξουν στη μαμά ότι έχετε βάλει σκέψη στο δώρο της. Επιλέξτε λουλουδια για τη γιορτή της μητέρας ανάμεσα από ρουστίκ καλάθια, ανθοδοχεία και τα vintage βάζα για τη μαμά που απολαμβάνει τις απλές απολαύσεις στη ζωή ή πολύχρωμα βάζα και ζωντανά χρώματα για τη μαμά που λατρεύει το χρώμα. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τα αγαπημένα της λουλούδια στα χρώματα που προτιμά να κάνει αυτή την Ημέρα της Μητέρας ξεχωριστή.

Επιλέξτε λουλουδια για τη γιορτή της μητέρας.

[ux_banner height=”500px” bg=”2947″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.64)” bg_pos=”4% 79%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

[gap height=”10px”]

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και αποκλειστικές προσφορές από το louloudia-online.gr, εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας.

[ninja_forms id=7]

[/text_box]

[/ux_banner]

Αφήστε μια απάντηση