Blog louloudia-online.gr

Ιδέες για μοναδικα δωρα από το Louloudia Online Store

φρεσκα λουλουδια
Ψάχνεις πρωτότυπα και μοναδικα δωρα, δωρα για τη νονα, δωρα για γενεθλια, δωρα για επετειο; Στο Louloudia Online Store θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να μοιράσεις χαμόγελα και αγάπη στους αγαπημένους σου!
Μπορείς να βρεις από φρεσκα λουλουδια και γλαστρες μέχρι αποξηραμενα λουλουδια και τεχνητα λουλουδια !
Δες παρακάτω 5 δωρα που σου προτείνουμε για να στείλεις!
dry flowers
1. Dry Flowers σε γυάλα (Αποξηραμενα λουλουδια)
Τα Dry Flowers είναι αποξηραμενα λουλουδια τα οποία μπορείς να τα βρεις σε υπέροχους συνδυασμούς!
Δες τα Dry Flowers σε γυάλα, τα οποία φτιάχνονται ένα-ένα στο χέρι αποκλειστικά από το Louloudia Online Store. Είναι διαθέσιμα σε 3 μεγέθη και σίγουρα καλύπτουν κάθε γούστο!
forever dry
Τα Dry Flowers μπορείς να τα βρεις και σε υπέροχες συνθέσεις σε κουτί σε συνδυασμό με τα Forever roses, τα οποία είναι ένα δώρο που θα κρατήσει για πολλά χρόνια.
Με αποξηραμενα λουλουδια μπορείς να δεις και τα Pampas Bouquets τα οποία θα μείνουν στο βάζο για πάντα και είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα!
dry μπουκετο
Μία ανθοδέσμη που θα κρατήσει για πάντα και θα διακοσμήσει με υπέροχα χρώματα μία γωνία στο χώρο των αγαπημένων σας προσώπων!
beauty and the beast
Τι να πούμε για αυτό το μοναδικό δώρο, που είναι ένα Forever Rose μέσα σε γυάλα το οποίο συμβολίζει τον έρωτα και την απόλυτη αγάπη που κρατάει για πάντα! Είναι διαθέσιμο σε ότι χρώμα μπορείς να φανταστείς. Αυτό το δώρο να είσαι σίγουρος/η ότι θα προσφέρει ένα αίσθημα χαράς και αγάπης κάθε φορά που θα το κοιτάει το πρόσωπο που θα το στείλεις.
φρεσκα λουλουδια
Όχι και τόσο μοναδικό σαν ιδέα, αλλά μία ανθοδεσμη με φρεσκα λουλουδια παραμένει μία classic καθημερινή συνήθεια. Δες το σαν μία υπενθύμιση αισθημάτων! Ακόμα και αν έχεις στείλει όλα τα παραπάνω, τα οποία ξέρεις ότι θα κρατήσουν χρόνια, πες ένα “Σε σκέφτομαι” με μία ανθοδεσμη φρεσκων λουλουδιων.
Όλα αυτά τα παραπάνω μοναδικα δωρα, τώρα ξέρεις που θα τα βρεις… στο Louloudia Online Store!

Αφήστε μια απάντηση