Αγίου Βαλεντίνου, Οδηγός Δώρων

Πώς να διαλέξεις λουλούδια για του Αγίου Βαλεντίνου

Ανθποπωλεια Θεσσαλονικη Αγιος Βαλεντινος

Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή, πάρε τον χρόνο σου για να διαλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια που θα κάνουν την αγαπημένη σου χαρούμενη. Όλοι λένε ότι μία ανθοδέσμη είναι η πιο ασφαλής επιλογή δώρου και ισχύει. Όταν κάποιος όμως συναντήσει όλες τις επιλογές, το θέμα αρχίζει να περιπλέκεται κάπως. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το αγαπημένο σας πρόσωπο; Παρακάτω σαν δίνουμε μερικές ιδέες δώρων για του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αποστολή λουλουδιών ως δώρο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας δημοφιλής και παραδοσιακός τρόπος έκφρασης αγάπης και στοργής σε έναν σύντροφο ή αγαπημένο. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη λουλουδιών που συνδέονται με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων τριαντάφυλλων, τα οποία συχνά θεωρούνται το απόλυτο σύμβολο αγάπης και ρομαντισμού. Άλλες δημοφιλείς επιλογές για τα λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνουν κρίνα, τουλίπες και γαρίφαλα.

Όταν δίνετε λουλούδια ως δώρο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις του ατόμου στο οποίο τα δίνετε. Έχουν κάποιο αγαπημένο είδος λουλουδιού; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα που αγαπούν; Αφιερώνοντας χρόνο για να εξετάσετε αυτές τις λεπτομέρειες μπορεί να κάνει το δώρο ακόμα πιο ουσιαστικό και ξεχωριστό. Με τα εξελιγμένα φίλτρα μας μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα.

χρωμα είδος
Πώς να διαλέξεις λουλούδια για του Αγίου Βαλεντίνου 1

Εκτός από την επιλογή των σωστών λουλουδιών, είναι επίσης σημαντικό να σκεφτείς πώς θα παρουσιάσεις τα λουλούδια. Θα τα δώσεις σε μπουκέτο, ή σε βάζο; Θα προσθέσετε κάποιες ιδιαίτερες πινελιές, όπως ένα χειρόγραφο σημείωμα ή ένα κουτί σοκολατάκια; Ό,τι κι αν επιλέξετε, το πιο σημαντικό είναι να δείξετε στον αγαπημένο σας πόσο τον νοιάζεστε και τον εκτιμάτε.

Τα τριαντάφυλλα είναι η πιο σίγουρη επιλογή. Εκτός κι αν η αγαπημένη σας, έχει συγκεκριμένο λόγο να μην τα προτιμά, που μάλλον θα σας το έχει αναφέρει κάποια στιγμή. Τα τριαντάφυλλα είναι σύμβολο ρομαντισμού, αγάπης και πάθους και ανάλογα με το χρώμα τους, μπορούν να “πουν” πολλά για τις προθέσεις και τα αισθήματά σας. Αν δεν είστε ιδιαίτερα εκφραστικός τύπος, αφήστε μία πολυτελή ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα να περάσουν το μήνυμά σας, χωρίς εσείς να πείτε λέξη. Ποια κοπέλα δεν θα λάτρευε μια αγκαλιά τριαντάφυλλα; Και αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω, μπορείτε να χαρίσετε τριαντάφυλλα που διαρκούν για πάντα! Ναι, σωστά διαβάσατε. Έχουμε ήδη αναφέρει όσα αξίζουν να γνωρίζεις για τα τριαντάφυλλα που διαρκούν για πάντα.

forever roses
Forever Roses Collection

Λάβετε υπόψιν τα προσωπικά της γούστα. Έχει προτίμηση σε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα; Της αρέσει η όψη ή το άρωμα ενός συγκεκριμένου λουλουδιού; Δείξτε της ότι έχετε βάλει χρόνο και σκέψη στην επιλογή του δώρου σας, φέροντάς το στα μέτρα, την αισθητική της ή ακόμη και το ζώδιό της.

Ειδικότερα αν για οποιονδήποτε λόγο θα είστε μακριά από την αγαπημένη σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το δώρο που θα της στείλετε θα είναι αρκετά χαριτωμένο. Θα θέλατε βέβαια να συμβολίζει τρυφερότητα και ρομαντισμό. Συνδυάστε λουλούδια με άλλα ρομαντικά και χαριτωμένα σύμβολα όπως λούτρινα αρκουδάκια , αρκουδάκια forever roses και καρδούλες.

Αν πάλι έχετε την χαρά να περάσετε την ημέρα των ερωτευμένων μαζί, θα ήταν ιδανικό να συνδυάσετε τα λουλούδια που θα της προσφέρετε με μία σαμπάνια ή ένα κρασί. Διαλέξτε ένα από τα πακέτα μας ή φτιάξτε το δικό σας, επιλέγοντας την ανθοδέσμη και το ποτό που προτιμάτε. Λόγω της ημέρας, προτείνουμε ροζέ αφρώδη οίνο και ανθοδέσμη αγάπης με κόκκινα τριαντάφυλλα και κόκκινες καρδιές.

Και αφού έχετε επιλέξει το δώρο σας, γράψτε το προσωποποιημένο σας μήνυμα και θα βάλουμε μαζί μία συνοδευτική κάρτα. Αν όλα τα παραπάνω δεν σας κάλυψαν, τότε μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερες επιλογές για του Αγίου Βαλεντίνου κάνοντας κλικ εδώ.

Αφήστε μια απάντηση