Blog louloudia-online.gr

Εκφραστείτε με ένα λουλούδι

Εκφραστείτε με ένα λουλούδι

Εκφραστείτε με ένα λουλούδι

Τίποτα δεν λέει όσα μπορούν να πουν τα λουλούδια … αλλά αν δεν είστε σίγουροι τι προσπαθείτε να πείτε;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται για τις έννοιες των λουλουδιών πριν τα αποστείλουν, όμως σε άλλες εποχές, όταν οι άνθρωποι επικοινωνούσαν περισσότερο μέσω συμβόλων και χειρονομιών, τα λουλούδια και τα νοήματα που έφεραν ήταν εξαιρετικά σημαντικά και μεταβίβαζαν το απόλυτα κατάλληλο συναίσθημα για κάθε περίσταση.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις διάφορες έννοιες λουλουδιών τότε μην φοβάστε! Βρείτε παρακάτω συμβουλές για να να προσφέρετε λουλούδια και χαρά σε σε κάθε σημαντική γυναίκα στη ζωή σας.

Σύζυγος

Αυτό προφανώς εξαρτάται από τον λόγο που δίνετε στα λουλούδια στην κυρίας σας . Ενα δείγμα της αγάπης, της στοχαστικής σκέψης, μιας ωραίας έκπληξης ή ίσως για ένα λόγο πιο προκλητικό και απολογητικό.

Ας υποθέσουμε ότι της προσφέρετε λουλούδια μόνο και μόνο επειδή την αγαπάτε. Δεν χρειάζεται πολλές γνώσεις σχετικά για να σκεφτείτε ότι τα τριαντάφυλλα είναι τα λουλούδια της αγάπης. (γι ‘αυτό και είναι τα πιο αποσταλμένα λουλούδια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου).

Υπάρχει ‘αυτό το κάτι’ στα τριαντάφυλλα (όμορφη εμφάνιση και διακριτική μυρωδιά) που τα καθιστούν τα πιο κατάλληλα λουλούδια για να εκφράσετε την αληθινή αγάπη σας.

Μαμά

Ξέρατε ότι ένα ροζ γαρύφαλλο συμβολίζει την αγάπη μιας γυναίκας, ιδιαίτερα μιας μητέρας; Ή ότι ένα τριαντάφυλλο είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για να προσφέρετε στη μαμά; Σύμφωνα με την ιστορία, τα τριαντάφυλλα ήταν ιερό σύμβολο της θεάς Ίσιδος, που θεωρούνταν ιδανική μητέρα. Αλλά ας μην ξεχνάμε έχουν και δεσμούς με την Παναγία.

Εάν είμαστε ειλικρινείς όμως, η μαμά σας θα είναι ενθουσιασμένη να λάβει κάθε είδους μπουκέτο από τα παιδιά της, οπότε μπορείτε πάντα να διαλέξετε κάτι, που ξέρετε ότι της αρέσει.

Συνάδελφος

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου είναι πρέπον να δώσετε σε μια γυναίκα συνάδελφο ένα μπουκέτο λουλουδιών. Ίσως έχει μόλις αποκτήσει ένα μωρό, ίσως έχει πετύχει έναν στόχο ή ακόμη και γιατί αφήνει τη δουλειά.

Σκεφτείτε και επιλέξτε ένα μπουκέτο που έρχεται σε ένα βάζο, ώστε να μπορεί να το επιδείξει περήφανα στο γραφείο της. Επιλέγετε χρώματα όπως το πορτοκαλί και το κίτρινο, καθώς το πορτοκαλί αυξάνει την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο και διεγείρει την ψυχική δραστηριότητα. Το κίτρινο είναι ένα χαρούμενο και ενεργητικό χρώμα που θα φωτίζει το γραφείο της.

Πρωτο παντεβού

Δεν θέλετε να το παρακάνετε από την πρώτη μέρα, γι’αυτό κρατήστε τα τριαντάφυλλα για μία επέτειο και προτιμήστε κάτι πιο λεπτό μετά το πρώτο ραντεβού. Μια σειρά από λάθυρους που συμβολίζουν την αναχώρηση μετά από μια καλή στιγμή και γλαδιόλες που ζητούν την ανάμνηση, είναι ιδανικές επιλογές ειδικά όταν συνδυαστούν μαζί.

[ux_banner height=”500px” bg=”2947″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.64)” bg_pos=”4% 79%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

[gap height=”10px”]

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και αποκλειστικές προσφορές από το louloudia-online.gr, εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας.

[ninja_forms id=7]

[/text_box]

[/ux_banner]

Αφήστε μια απάντηση