Blog louloudia-online.gr

Τι συμβολιζουν τα χρωματα στα τριανταφυλλα;

τι συμβολιζουν τα χρωματα στα τραινταφυλλα

Τι καλύτερο δώρο από μία κλασική ανθοδέσμη με τριανταφυλλα; Η απλή ομορφιά των τριαντάφυλλων δημιουργεί υπέροχα συναισθήματα και ανάλογα με το χρώμα τους μπορεί να έχουν διαφορετικές έννοιες. Η επιλογή του τέλειου χρώματος στα τριαντάφυλλα μπορεί να μεταφέρει το μήνυμά σας χωρίς καθόλου λόγια!

Πριν αποφασίσεις λοιπόν ποια χρώματα να επιλέξεις, διάβασε παρακάτω τα κοκκινα τριανταφυλλα τι συμβολιζουν; Ή τα κιτρινα τριανταφυλλα τι συμβολιζουν;

λευκα τριανταφυλλα τι συμβολιζουν

 

1. Ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα
Τα λευκά τριαντάφυλλα συνδέονται παραδοσιακά με γάμους και νέα ξεκινήματα, αλλά η ήσυχη ομορφιά τους τα έχει κάνει και μία χειρονομία μνήμης. Είναι κατάλληλα για να εκφράσετε την αναγνώριση μίας νέας αρχής ή ενός αποχαιρετισμού. Το καθαρό τους χρώμα μεταδίδει σεβασμό και εκφράζει ελπίδα για το μέλλον.

Έννοια: Αγνότητα και αθωότητα

 

κιτρινα τριανταφυλλα τι συμβολιζουν

 

2. Ανθοδέσμη με κίτρινα τριανταφυλλα
Το κίτρινο τριαντάφυλλο κάποτε συμβόλιζε τη ζήλια και την απληστία. Πλέον είναι ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει την φιλία και την φροντίδα! Εάν θέλετε να εκφράσετε ζεστασιά και στοργή με τα κίτρινα τριαντάφυλλα θα το πετύχετε σίγουρα!

Έννοια: Φιλία, φροντίδα και ανάμνηση

 

 

πορτοκαλι τριανταφυλλα τι συμβολιζουν

 

3. Ανθοδέσμη με πορτοκαλί τριανταφυλλα
Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα εκπέμπουν ενέργεια! Θεωρούνται το άγριο παιδί της οικογένειας των τριαντάφυλλων και αντιπροσωπεύουν γοητεία και υπερηφάνεια. Εάν λοιπόν θέλετε να “φουσκώσετε” κάποιο συναίσθημα, ενθουσιασμό, πάθος, ευγνωμοσύνη, τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα θα περάσουν το μήνυμά σας τόσο με γοητεία όσο και με κομψότητα.

Έννοια: Πάθος και επιθυμία

 

ροζ τριανταφυλλα τι συμβολιζουν

 

4. Ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα
Ένα κλασικό σύμβολο χάρης και κομψότητας, δίνεται συχνά ως ένδειξη θαυμασμού και εκτίμησης. Είναι τα πιο ευγενικά τριαντάφυλλα και μεταδίδουν αυτό το μήνυμα μέσω της χάρης τους! Μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα σίγουρα θα δημιουργήσει ένα φωτεινό σημείο και θα κάνει την ημέρα κάποιου ξεχωριστή!

Έννοια: Θαυμασμός και χαρά

 

κοκκινα τριανταφυλλα τι συμβολιζουν

 

5. Ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα
Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συνδέονται με την ομορφιά και την τελειότητα, και είναι ένας διαχρονικός τρόπος να πούμε “σ’ αγαπώ”. Μεταδίδουν πάθος και έντονη ρομαντική αγάπη. Όποια και αν είναι η περίσταση δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας.

Έννοια: Απόλυτη αγάπη, πάθος και λαχτάρα

 

μπλε τριανταφυλλα τι συμβολιζουν

 

6. Ανθοδέσμη με μπλε τριαντάφυλλα
Τα μπλε τριαντάφυλλα δεν δημιουργούνται φυσικά, και έτσι αντιπροσωπεύουν το μυστήριο και την ψευδαίσθηση, εξαιτίας της μαγευτικής τους απόχρωσης. Όσον αφορά την αγάπη, τα μπλε τριαντάφυλλα σημαίνουν απόλυτη επιθυμία.

Έννοια: Ανέφικτη αγάπη, επιθυμία και μυστήριο

 

 

πολυχρωμα τριανταφυλλα τι συμβολιζουν

 

7. Ανθοδέσμη με πολύχρωμα τριανταφυλλα
Μία πολύχρωμη ανθοδέσμη είναι μοναδική! Αντιπροσωπεύει την χαρά και μεταφέρει μία όμορφη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Είναι ένας καλός τρόπος να μοιραστείτε πολλά συναισθήματα και μηνύματα με ένα και μόνο δώρο!

 

 

 

Τώρα που εξοικειωθήκατε με τις έννοιες των χρωμάτων μπορείτε να εξερευνήσετε όλες της ανθοδέσμες και να διαλέξετε ποια αντιπροσωπεύει το συναίσθημα που θέλετε να εκφράσετε πατώντας ΕΔΩ!

Στο Louloudia Online Store αναλαμβάνουμε την αποστολη λουλουδιων στη Θεσσαλονικη, καθώς και σε όλη την Ελλάδα!

Αφήστε μια απάντηση