Blog louloudia-online.gr

5 φυτά για θετική ενέργεια στο χώρο σας

5 φυτά για θετική ενέργεια στο χώρο σας

Κάθε υγειές φυτό φέρνει θετική και χαρούμενη ενέργεια σε έναν χώρο, είναι όμως κάποια ξεχωριστά φυτά που μπορούν να κάνουν “θαύματα” στην ενέργεια του σπιτιού/γραφείου/μαγαζιού σας! Διαλέξαμε πέντε από τα αγαπημένα μας και σας τα παρουσιάζουμε σήμερα.

 

Βασιλικός

Ο Βασιλικός φέρνει αγάπη, τύχη, ομορφιά, ευημερία. Έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, είναι αντιβακτιριδιακός και αντισηπτικός, ενώ έχοντας μία γλάστα βασιλικού στο σπίτι, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και στο φαγητό. Επίσης ο Βασιλικός θεωρείτε ισχυρή προστασία στην αρνητική ενέργεια. Παραδοσιακά, οι γιαγιάδες μας έλεγαν “Όπου ζει βασιλικός, δεν ζει το κακό”.

Τριανταφυλλιά-μινιατούρα

Τα τριάνταφυλλα έχουν από τις πιο δυνατές δονήσεις όλων των φυτών. Προσελύκουν αγάπη, θεραπεία, τύχη και προστασία. Μία τριανταφυλλιά-μινιατούρα, είναι πολύ βολικό, εύκολο και χαριτωμένο φυτό να έχει κανείς μέσα σο σπίτι. Τα διαφορετικά χρώματά τους, έχουν και διαφορετικό συμβολισμό: το λευκό συμβλίζει καθαρότητα, αγνότητα, θεραπεία και θετική ενέργεια. Το ροδακινί πνευματικότητα και φιλία. Το ροζ ρομαντική αγάπη, χαρά και παιχνίδι. Το φούξια βαθειά αγάπη, αγάπη για τον εαυτό και αγάπη γι ατη ζωή. Το κόκκινο συμβολίζει παθιασμένη, βαθειά, αληθινή αγάπη.

Λεβάντα

Η λεβάντα μυρίζει υπέροχα, είναι χαλαρωτική και ανεβάζει την διάθεση. Βοηθάει τον εύκολο βαθύ ύπνο, χαλαρώνει και ξεκουράζει ενώ απομακρύνει τη θετική ενέργεια.

Ορχιδέα

Οι ορχιδέες αντιπροσωπεύουν την αγάπη και προσελύκουν την αγάπη, ρομαντική ή φιλική. Οι αρχαίοι Έλληνες συνέδεαν τις ορχιδέες με την γονιμότητα, κάτι που τις κάνει υπέροχο δώρο για νέους γονείς! (διαβάστε εδώ μία περίεργη πληροφορία σχετικά με την ορχιδέα)

Bamboo

Το Bamboo είναι γνωστό για την προσέλκυση πλούτου και χαράς. Προσφέρει προστασία και τύχη, ενώ αυξάνει τη νοητική ευελιξία και την πνευματικότητα. Βοηθά στην ανάπτυξη νέων ταλέντων, και βοηθά την καλή υγεία.

Σημείωση: Φυσικά κανένα φυτό και κανένα σύμβολο δεν μπορεί να τα κάνει όλα από μόνο του. Και φυσικά δεν αντικαθιστά τις συμβουλές του γιατρού μας! Πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, την δουλειά και το σπίτι μας και να χρησιμοποιούμε κάθε φυτό σαν όμορφο, βοηθιτικό επιπρόσθετο. 

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας φυτό για θετική ενέργεια;

[ux_banner height=”500px” bg=”2947″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.64)” bg_pos=”4% 79%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

[gap height=”10px”]

Εγγραφή στο Newsletter

Για να λαμβάνετε νέα και αποκλειστικές προσφορές από το louloudia-online.gr, εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας.

[ninja_forms id=7]

[/text_box]

[/ux_banner]

Αφήστε μια απάντηση