Οδηγός Δώρων

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ;

Πες μου που σκοπεύεις να πας για να σου πω ποια ανθοδέσμη να προσφέρεις…

 ανθοδέσμη

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον Ιούνιο και το Καλοκαίρι, όπου οι υποχρεώσεις και οι περιστάσεις που πρέπει να παρευρεθείς είναι τόσες που μόνο διακοπές δεν θυμίζουν. Τα όμορφα λουλούδια είναι πάντα μια καλή ιδέα για να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή εκείνα που συναντάς θέλοντας και μη. Δύσκολα κάποιος δεν τα αγαπά και ακόμη πιο δύσκολα δεν φτιάχνει η διάθεση κάποιου που τα προσφέρεις με το χρώμα και το άρωμα τους. Γι’ αυτό μην το πολυσκέφτεσαι και επίλεξε την ανθοδέσμη που προτιμάς για να μην πας με άδεια χέρια. Ποια είναι όμως εκείνη που θα κάνει την καλύτερη εντύπωση και ποια ταιριάζει σε κάθε περίσταση; Παρακάτω θα βρεις όποια απάντηση χρειάζεσαι για να βρεις την ανθοδέσμη που θα προσθέσεις στο καλάθι σου.

Ανθοδέσμη για τα γενέθλια ή τη γιορτή

ανθοδέσμη

Αν κάποιο άτομο από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον έχει γενέθλια ή γιορτή, τα λουλούδια αποτελούν μια καλή ιδέα για ένα δώρο το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με την ανάλογη κάρτα με την ευχή ή το μήνυμα σου. Σε περίπτωση που ξέρεις καλά τον παραλήπτη, εννοείται πως θα του προσφέρεις το αγαπημένο του λουλούδι. Αν όχι, επίλεξε κάποιο από τα πιο δημοφιλή, δηλαδή τα τριαντάφυλλα, τις τουλίπες ή τα χρυσάνθεμα.

Για το μαιευτήριο

ανθοδέσμη για γέννηση 

Το εθιμοτυπικό σε καλεί να προσφέρεις στη νέα μανούλα ροζ ή μπλε λουλούδια ανάλογα με το φύλο του μωρού. Φυσικά, και μπορείς βέβαια να σπάσεις αυτή τη συνήθεια και να επιλέξεις ό,τι σου αρέσει περισσότερο. Αν δεν βρεις την ανθοδέσμη που επιθυμείς, τα rose bears είναι μια καλή επιλογή που θα αντέξει στον χρόνο και μπορεί αν χρησιμεύσει και σαν διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο του μωρού. Από την άλλη, μια γλάστρα με ορχιδέες αποτελεί κλασσική επιλογή για το μαιευτήριο.

Ανθοδέσμη για την αποφοίτηση

ανθοδέσμη

Οι πιο ωραίες φωτογραφίες της αποφοίτησης βγήκαν μ’ ένα μπουκέτο λουλούδια στην αγκαλιά. Τα ανοιχτόχρωμα τριαντάφυλλα είναι μια καλή ιδέα καθώς συμβολίζουν μια νέα αρχή, το ίδιο και οι παιώνιες ή τα χρυσάνθεμα.

Ανθοδέσμη για την επέτειο

pexels antoni shkraba 5493227 scaled 

Έχεις επέτειο σχέσης ή γάμου με τον σύντροφο σου ή τον σύζυγο σου; Τότε τα κόκκινα τριαντάφυλλα αποτελούν την κλασσική επιλογή για σένα που θέλεις να σηματοδοτήσεις πως το πάθος είναι ακόμη ζωντανό. Μία εναλλακτική είναι να δείξεις με την ανθοδέσμη σου πόσο καλά ξέρεις το άλλο σου μισό. Δηλαδή να επιλέξεις το αγαπημένο του λουλούδι στο αγαπημένο του χρώμα. Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα λουλούδι που σχετίζεται με κάποια κοινή σας ανάμνηση. Πχ το λουλούδι στην ανθοδέσμη του γάμου σας ή το πρώτο λουλούδι που πρόσφερε ένας από τους δύο μετά την πρώτη γνωριμία σας.

Για έναν άντρα

Δεν συνηθίζουμε να προσφέρουμε λουλούδια σ’ έναν άντρα, όμως κάτι τέτοιο είναι λάθος κι έχει να κάνει με τα ταμπού δεν πρέπει να εξακολουθούν να υπάρχουν στην κοινωνία μας. Τα λουλούδια είναι πανέμορφα κι οτιδήποτε όμορφο αρέσει σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου. Άρα γιατί όχι και στους άντρες; Τα ηλιοτρόπια, τα γαρύφαλλα, τα κρίνα και τα χρυσάνθεμα θεωρώ πως αποτελούν λουλούδια που αρέσουν στους περισσότερους.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, μην ξεχνάς πως τα λουλούδια συμβολίζουν την ομορφιά της φύσης. Ακόμη κι ο πιο σκληρός υποκλίνεται στο χρώμα και το άρωμα των ανθών. Δεν είναι τυχαίο πως τα περισσότερα ποιήματα έχουν γραφτεί για την Άνοιξη, την εποχή των λουλουδιών. Όποιο κι αν είναι το δώρο σου κι όποιο κι αν είναι το budget σου φρόντισε να το προσφέρεις με χαμόγελο και πραγματικό νοιάξιμο για τον παραλήπτη.

Αφήστε μια απάντηση