Blog louloudia-online.gr

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

713AobsVraL. AC SL1001

.Τo toy flower ή αλλιώς διακοσμητικό από λουλούδια έχουν αλλάξει τα δεδομένα στα δώρα που προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

διακοσμητικό

Τα τελευταία χρόνια, έχει ξεπηδήσει μια νέα μόδα που έχει καταφέρει ν’ ανανεώσει ό,τι ξέραμε για τα λουλούδια εδώ και δεκαετίες. Τα δώρα που σχετίζονταν με τα άνθη ήταν κλασσικά κι αγαπημένα. Σπάνια κάτι καινούργιο ερχόταν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ταρακουνήσει τα νερά. Συνεπώς, παρότι όλοι αγαπούμε τις  all time classic επιλογές σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα άνθη, υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Αυτό τον σκοπό και άλλους πολλούς πέτυχαν τα toy flowers.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

διακοσμητικό

Κάθε διακοσμητικό από λουλούδια φτιάχνεται από τεχνητά τριαντάφυλλα. Γιατί αυτό είναι τόσο βολικό; Πρώτα απ’ όλα γιατί διαρκούν για πάντα καθώς δεν μαραίνονται και δεν χάνουν τα πέταλα τους. Δεύτερον, γιατί μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε σχήμα επιθυμεί ο κατασκευαστής τους.

Παρά την ευρεία γκάμα επιλογών, είναι ξεκάθαρο πως το πιο δημοφιλές σχέδιο που κυκλοφορεί στην αγορά είναι το rose bear ή ελληνιστί το αρκουδάκι από τριαντάφυλλα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Μπορείς να το προσφέρεις στο μαιευτήριο σε μια γυναίκα που μόλις έφερε στον κόσμο το μωρό της, στη σύζυγο ή τη σύντροφο σου για την επέτειο σας, στη μητέρα σου για τη Γιορτή της Μητέρας αλλά και σ’ ένα σπίτι που πήγες για επίσκεψη, καθώς αποτελεί ένα πανέμορφο διακοσμητικό.

Σ’ όλα αυτά, εξυπηρετεί και το γεγονός πως τα τεχνητά τριαντάφυλλα, εκτός από διαφορετικά σχέδια, στην αγορά κυκλοφορούν και σε διαφορετικά χρώματα. Αν πάλι ο παραλήπτης είναι το έτερον σου ήμισυ, μια καλή ιδέα είναι του προσφέρεις και την καρδιά από τριαντάφυλλα η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και σίγουρα θα την εκτιμήσει δεόντως. Μια καλή ευχή είναι η αγάπη σας να κρατήσει όσο τα λουλούδια της!

ΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

διακοσμητικό

Ήδη μιλήσαμε για το πλεονέκτημα των Toy Flower να διαρκούν για πάντα. Σε αντίθεση με μια ανθοδέσμη που σύντομα θα χαθεί, τα καθιστά ένα δώρο που αντέχει στον χρόνο. Επίσης, μιλήσαμε για τη δυνατότητα των τεχνητών λουλουδιών να κυκλοφορούν σε πληθώρα σχεδίων αλλά και χρωμάτων. Αυτό που δεν έχουμε πει ήδη είναι πως τα τεχνητά λουλούδια έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα να μην χρειάζονται κανενός είδους περιποίηση και φροντίδα. Είναι ανθεκτικά χωρίς να χρειάζεται να βάλεις το χεράκι σου.

Επιπλέον, είναι απίστευτα όμορφα. Όποιο σχέδιο κι αν διαλέξεις ή οπουδήποτε χρώμα θα κερδίσεις σίγουρα τον παραλήπτη. Η όψη τους τα κάνει μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ένα σπίτι, όσο και για ένα κατάστημα. Μπορείς να τα τοποθετήσεις στο σαλόνι αλλά και στην κρεβατοκάμαρα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ

διακοσμητικό

Μετά απ’ όλα όσα αναφέραμε είναι ξεκάθαρο πλέον πως το toy flower είναι ένα ξεχωριστό δώρο. Θα ενθουσιάσει κάθε παραλήπτη! Πιο συχνά τα ζευγάρια τα επιλέγουν για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και την επέτειο τους εξαιτίας των τριαντάφυλλων και του κόκκινου χρώματος που είναι το πιο δημοφιλές. Μπορείς να το προσφέρεις σε μια κυρία για τη Γιορτή της Γυναίκας ή για τη Γιορτή της Μητέρας. Ακόμη, όμως κι ένας άντρας μπορεί να είναι ο παραλήπτης.

Αν θέλεις μια safe επιλογή, προτίμησε το λευκό ή το μαύρο χρώμα. Όσο για την επίσκεψη στο μαιευτήριο ή το baby shower, μπορείς να διαλέξεις το μπλε ή το ροζ ανάλογα με το φύλο του παιδιού. Μην ξεχνάς και τις γιορτές και τα γενέθλια ή την τελετή αποφοίτησης ενός αγαπημένου σου προσώπου. Ένα παιχνίδι από τεχνητά τριαντάφυλλα θα δώσει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «Τι δώρο να πάρω;»!

rose bear διακοσμητικό rose bear

Αφήστε μια απάντηση