Blog louloudia-online.gr

Η ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΜΗΤΕΡΑΣ

μητέρα

Τα λουλούδια είναι το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας αλλά ποια ανθοδέσμη να διαλέξεις ανάλογα με τον χαρακτήρα της.

μητέρα

Βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν από την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που μας έφερε στον κόσμο κι έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ποιο δώρο είναι αντάξιο της ώστε να την ευχαριστήσουμε για το δώρο της ζωής που μας προσέφερε. Για τους περισσότερους, η μητέρα τους είναι ένα από τα σημαντικότερα άτομα στη ζωή τους, ίσως το σημαντικότερο. Συνεπώς, η Ημέρα της Μητέρας είναι μια καλή αφορμή για να της δείξεις πόσα σημαίνει για σένα. Μπορεί η αγάπη να μην έχει να κάνει με τα δώρα αλλά μια όμορφη ανθοδέσμη αποτελεί μια γλυκιά υπενθύμιση του ότι νοιάζεσαι για εκείνη και δεν την ξεχνάς σε μέρες, όπως αυτές.

Για καλή μας τύχη, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα online καταστήματα, έχουν κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, ακόμη και σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα δώρα. Στις σελίδες τους, θα βρεις εκατοντάδες επιλογές για να διαλέξεις την ανθοδέσμη που επιθυμείς, η οποία θα φτάσει γρήγορα, είτε στα δικά σου χέρια, είτε στης μητέρας σου. Διαφορετικά λουλούδια, διαφορετικά μεγέθη και διαφορετικές τιμές σου προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Πως, όμως θα επιλέξεις ανάμεσα στις τόσες επιλογές. Η δική μας πρόταση είναι να σκεφτείς τον τύπο της μητέρας σου, να λάβεις σοβαρά υπόψη τον χαρακτήρα της κι έτσι να της προσφέρεις κάτι που πραγματικά θα την αντιπροσωπεύει.

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ

μητέρα

Τα τριαντάφυλλα αποτελούν μια κλασσική επιλογή λουλουδιού για ανθοδέσμη. Αυτό φυσικά δεν γίνεται τυχαία αλλά, όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις, επειδή αρέσουν σχεδόν σε όλους. Γι’ αυτό μπορείς να τα προσφέρεις σε μια κλασσική μαμά. Επιπλέον, τα τριαντάφυλλα είναι το λουλούδι των ρομαντικών ψυχών. Αν η μητέρα σου ανήκει σ’ αυτές, σίγουρα θα χαρεί με το δώρο σου.

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΜΕ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

Τα γαρύφαλλα έχουν μία απλότητα που τα κάνει ακόμη πιο κομψά, αντί για αδιάφορα. Για τους ειδικούς, ταιριάζουν σε ανθρώπους που είναι προσγειωμένοι, εκτιμούν τις καθημερινές χαρές της ζωής και είναι βολικοί στη συμβίωση. Χαρακτηρίζεις τη μητέρα σου έναν εύκολο άνθρωπο που προσαρμόζεται στις καταστάσεις; Τότε βρήκες το λουλούδι της.

ΟΡΧΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

Οι ορχιδέες είναι ένα πολυτελές – εξωτικό φυτό που αποπνέει ομορφιά αλλά και μυστήριο. Θα έλεγες πως η μητέρα σου είναι ξεχωριστή και δεν μοιάζει με καμία άλλη; Τότε πρόσφερε της ένα λουλούδι που είναι αντάξιο της μοναδικότητας της.

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΜΕ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

Λατρεύω τις τουλίπες γιατί καταφέρνουν να ομορφύνουν κάθε χώρο και μόνο που εμφανίζονται σ’ ένα δωμάτιο. Δίνουν φως και χρώμα, δηλαδή ό,τι φέρνει τη χαρά. Οι ειδικοί τις ταυτίζουν με την αγάπη, την ευαισθησία και την τρυφερότητα. Τα ίδια χαρακτηριστικά με τα οποία όλοι μας ταυτίζουμε τη μητέρα.

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΜΕ ΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

Τα κρίνα είναι βαθιά συνδεδεμένα με τη Γιορτή της Ημέρας καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ προσέφερε ένα κρίνο στην Παναγία και καθώς εκείνη το μύρισε, έγινε η θεία σύλληψη. Γι’ αυτό και υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος κρίνου που ονομάζεται «Madonna Lily» ή στα ελληνικά «ο κρίνος της Παναγίας». Άλλωστε από την αρχαιότητα ο κρίνος ήταν σύμβολο της γονιμότητας, την αγνότητας και της αναπαραγωγής. Αν η μητέρα σου είναι μία πιστή γυναίκα και βαθιά θρησκευόμενη, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την επιλογή σου μιας και σίγουρα θα γνωρίζει αλλά και θα καταλάβει την αναφορά σου στη θρησκευτική παράδοση.

Από την άλλη, τα κρίνα συνίστανται ως δώρο και στη σύγχρονη μητέρα που αγαπά τη διακόσμηση και τον μινιμαλισμό. Το λευκό τους χρώμα πηγαίνει σε κάθε σπίτι και λατρεύεται από τους ειδικούς του interior design που αγαπούν την απλότητα και τη λιτότητα.

Αφήστε μια απάντηση