Tips, Ανθοδέσμες, Οδηγός Δώρων

5 λόγοι που τα λουλούδια είναι φανταστικό δώρο για τα Χριστούγεννα

Λουλούδια για χριστουγεννιάτικο δώρο

Γιατί να προτιμήσεις τα λουλούδια για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και γιατί θεωρούνται ένα φανταστικό δώρο για τις γιορτές . 

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων και μόλις μια βδομάδα πριν από την αλλαγή του χρόνου και την υποδοχή του νέου έτους. Πέρα από τα ρούχα που θα φορέσουμε στις επίσημες περιστάσεις, ένα άλλο ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους από εμάς έχει να κάνει με το δώρο που θα επιλέξουμε για τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα. Τι πραγματικά θα είναι αντάξιο τους και πως θα καταφέρουμε να βρούμε ένα φανταστικό δώρο που θα τους αρέσει;

αλεξανδρινό λουλούδι γλάστρα για τα Χριστούγεννα φανταστικό δώρο

Όπως ήδη έχουμε πει, τα λουλούδια αποτελούν ένα φανταστικό δώρο που αξίζει να προτιμήσεις ακόμη και τις γιορτές. Φυσικά, είναι καλό να προσαρμόσεις την αγορά σου στο πνεύμα της εποχής. Έτσι κι αλλιώς, πέρα από τα δώρα λόγω των εορτών, κανείς δεν θέλει να πάει στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς με άδεια χέρια.  Ακόμη κι εκεί όμως η επιλογή ενός δώρου δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Σκοπός είναι να επιλέξεις μια ανθοδέσμη που θα εναρμονίζεται στο γιορτινό σκηνικό και μάλιστα θα ταιριάζει στα γούστα του παραλήπτη. Μην ξεχνάς πως όλοι θέλουν τα σπίτια τους να είναι όμορφα στολισμένα κατά τη διάρκεια των εορτών και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για το σπίτι από ένα μπουκέτο λουλούδια. 

Παρακάτω θα δούμε τους λόγους που οι ειδικοί πιστεύουν πως τα λουλούδια αποτελούν ένα φανταστικό δώρο, ακόμη και στις γιορτές, και τις προτάσεις τους για τις ημέρες των εορτών. 

5 λόγοι που τα λουλούδια είναι ένα φανταστικό δώρο, και τα Χριστούγεννα

Τα λουλούδια αποτελούν ένα τόσο δημοφιλές δώρο γιατί η εμπειρία όλων μας έχει δείξει πως εξασφαλίζουν το χαμόγελο του παραλήπτη. Εδώ και δεκάδες χρόνια μάλιστα προσφέρονται μεταξύ των ανθρώπων και σηματοδοτούν τη συμπάθεια, τη φιλία ή τον έρωτα. Μπορούν συνεπώς να φτιάξουν τη διάθεση αλλά και τη μέρα κάποιου, δίχως κόπο και με χαμηλό κόστους. Η άμεση χαρά που προσφέρουν, λοιπόν, είναι ο πρώτος λόγος που τα καθιστά ένα φανταστικό δώρο. Ο δεύτερος λόγος για να τα προτιμήσεις, έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν απαιτούν χρόνο μέχρι να φτάσουν στα χέρια σου ή στα χέρια του αγαπημένου σου προσώπου.

Οι περισσότερες παραγγελίες λουλουδιών φτάνουν αυθημερόν κι είναι ό,τι πρέπει για τους ανθρώπους της τελευταίας στιγμής. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των λουλουδιών είναι ό,τι μπορούν να μεταφέρουν ένα μήνυμα ή ένα συναίσθημα. Ανάλογα με την επιλογή των λουλουδιών σου ή την κάρτα που θα γράψεις μπορείς να δώσεις στον παραλήπτη να καταλάβει αυτό που νιώθεις. Ο τέταρτος λόγος είναι πως λειτουργούν και ως διακοσμητικό που γεμίζει τον χώρο με όμορφα χρώματα και αρώματα. Θα κλείσω με το γεγονός πως μπορούν να προσαρμοστούν στο budget του καθενός, καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία, και μπορείς να βρεις σίγουρα την ανθοδέσμη που σηκώνει η τσέπη σου. 

4 προτάσεις για να προσφέρεις λουλούδια στις γιορτές 

Η κλασσική ανθοδέσμη με τα κόκκινα τριαντάφυλλα αποτελεί ένα φανταστικό δώρο για τα Χριστούγεννα καθώς είναι ασφαλής και συνδυάζει τ’ αγαπημένα χρώματα των γιορτών, το πράσινο και το κόκκινο. Σε μια συσκευασία σαν κι αυτή, θα καταφέρεις ν’ αναδείξεις την ομορφιά των λουλουδιών και θα τα κάνεις να μοιάζουν ακόμη πιο εντυπωσιακά, απ’ ό,τι ήδη είναι!

Αν προτιμάς μια επιλογή που να φωνάζει Χριστούγεννα, δεν έχεις παρά να προτιμήσεις τις χριστουγεννιάτικες ανθοδέσμες με τις γυαλιστερές μπάλες που είναι ό,τι πρέπει για να προσφερθούν ως δώρο τις γιορτινές ημέρες.

Δεν είναι όμως μόνο το κόκκινο το χρώμα των γιορτών. Εξίσου όμορφο και περισσσότερο πολυτελές είναι το χρυσό. Ο συνδυασμός μάλιστα κόκκινων και χρυσών τριαντάφυλλων μέσα σε κουτί είναι ιδανικός για τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά.

Θα κλείσω μ’ ένα deluxe δώρο, όπως είναι το χρυσό τριαντάφυλλο μέσα σε γυάλα που κρατά για πάντα και μπορεί να συντροφεύει τον παραλήπτη, όχι μόνο για το νέο έτος αλλά και γιά πολλά επόμενα.

Αφήστε μια απάντηση