Χριστούγεννα, Οδηγός Δώρων

Ποια λουλούδια αξίζει να προτιμήσεις στις γιορτές

λουλούδια για τις γιορτές

Τα καλύτερα λουλούδια για να προσφέρεις στ’ αγαπημένα σου πρόσωπα ή να διακοσμήσεις το σπίτι σου στις γιορτές.

Οδεύουμε προς το τέλος του Δεκεμβρίου και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την αλλαγή του χρόνου. Παρότι πλησιάζουμε στην υποδοχή του νέου έτους, το εορταστικό σκηνικό δεν έχει πάψει να είναι μαγευτικό ενώ τα δώρα εξακολουθούν ν’ ανταλλάσσουν χέρια, σύμφωνα με την παράδοση. Ειδικά ενόψει του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, οι περισσότεροι από εμάς διαλέγουμε ένα δώρο για τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα ή για το σπίτι που είμαστε καλεσμένοι. 

Άλλωστε μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο, το εορταστικό κλίμα υπάρχει παντού γύρω μας. Μην ξεχνάς πως στις 6 του μήνα είναι η γιορτή των Θεοφανίων, στις 7 του μήνα είναι η γιορτή του Γιάννη και μέχρι το τέλους του Ιανουαρίου γιορτάζουν ο Γρηγόρης, ο Αντώνης και ο Αθανάσιος. Για λόγους που έχουμε αναλύσει πολλές φορές τα λουλούδια αποτελούν ένα φανταστικό δώρο για όσους αγαπάμε, τόσο άντρες, όσο και γυναίκες. Αρκεί να βρεις το είδος του λουλουδιού που θα λατρέψουν με το χρώμα και το άρωμα που προτιμούν. 

χριστουγεννιάτικα λουλούδια για τις γιορτές

Είτε αναζητάς το καλύτερο γιορτινό  δώρο για να προσφέρεις, είτε ψάχνεις την ιδανική γιορτινή αγορά για να διακοσμήσεις το σπίτι σου, τα λουλούδια αποτελούν μια φανταστική ιδέα και σ’ αυτή την περίπτωση. Έχουν χρώματα, αρώματα και γεμίζουν τον χώρο με την ομορφιά και τη φρεσκάδα τους. Μη χάσεις την ευκαιρία να τα προσφέρεις σε κάποιον που θα σκάσει σίγουρα ένα μεγάλο χαμόγελο μόλις τα παραλάβει αλλά και να τα βάλεις στο σπίτι σου, όπου με σιγουριά μπορώ να σου πω πως θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να λατρέψεις τις γιορτές.

Παρακάτω θα δούμε προτάσεις και ιδέες για τ’ αγαπημένα λουλούδια που μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα στο σπίτι σου αλλά και στο σπίτι των αγαπημένων σου προσώπων.

Προτάσεις ανθοδεσμών και ανθοσυνθέσεων για τις γιορτές

Χριστουγεννιάτικη Ανθοδέσμη με Τριαντάφυλλα

Θα ξεκινήσω με την καλύτερη επιλογή για σένα που θέλεις να προσφέρεις μια ανθοδέσμη που φωνάζει πως είναι ακόμη γιορτές και δεν πρέπει να το ξεχάσει κανείς. Εκτός απ’ τη χαρά που θα προσφέρει στον παραλήπτη της μόλις την πιάσει στα χέρια του, αυτή η φανταστική ανθοδέσμη μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα υπέροχο διακοσμητικό για το σπίτι. 

Χριστουγεννιάτικη Ανθοδέσμη με Τριαντάφυλλα σε Ροζ-Χρυσό

Εξίσου γιορτινή με την προηγούμενη αλλά σε διαφορετικές αποχρώσεις  είναι κι η ανθοδέσμη με τα ροζ τριαντάφυλλα και τις χρυσές μπάλες που αποπνέει πολυτέλεια. Αυτή την πολυτέλεια και την καλαισθησία των εορτών θα καταφέρει να φέρει στο σπίτι σου ή στο σπίτι του αγαπημένου προσώπου που θα την προσφέρεις. 

Ανθοδέσμη με Μπλε Τριαντάφυλλα και Ευκάλυπτο Coconut

Αυτή η ανθοδέσμη με τα μπλε τριαντάφυλλα και τον ευκάλυπτο έχει το μεγάλο πλεονέκτημα πως διαφέρει απ’ όλες τις υπόλοιπες. Μπορείς να την προσφέρεις σ’ ένα πρόσωπο που είναι πραγματικά ξεχωριστό και δεν επηρεάζεται από τις επιλογές και τις συνήθειες των υπολοίπων. Φρόντισε να την επιλέξεις για ένα άτομο που τολμά και εκτιμά οτιδήποτε διαφέρει από τα συνηθισμένα. 

Ανθοσύνθεση με Κόκκινα Τριαντάφυλλα και Χρυσάνθεμα σε Πήλινο Κασπώ

Επέλεξα αυτή την ανθοσύνθεση για τις γιορτές καθώς ο συνδυασμός των κόκκινων τριαντάφυλλων με τα κόκκινα χρυσάνθεμα και τη χρυσόβεργα ή σολιντάγκο αποδεικνύεται ό,τι πρέπει για την περίοδο που διανύουμε. Αν θέλεις ν’ αναδείξεις ακόμη περισσότερο το δώρο σου, πρόσθεσε χρυσή χρυσόσκονη για να τονώσεις τον εορταστικό χαρακτήρα, την κομψότητα και την πολυτέλεια της ανθοσύνθεσης.  

Αφήστε μια απάντηση