Οδηγός Δώρων, Ενημερωτικά

Οι 5 καλύτεροι λόγοι για να στείλετε λουλούδια τον Ιανουάριο

Hello January. Οι 5 καλυτεροι λογοι για να στειλετε λουλουδια τον Ιανουαριο

Έχουμε μερικούς υπέροχους λόγους για να στείλουμε συναρπαστικά λουλούδια τον Γενάρη, όχι μόνο για γιορτάσουμε μια ειδική περίσταση, αλλά και να αισθανθούμε υπέροχα όταν ομορφαίνουμε τη μέρα κάποιου άλλου… αλλά και τη δική μας!

Μετά από όλο τον ενθουσιασμό των γιορτών, τις ταραχώδεις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα όμορφα διακοσμημένα σπίτια, η αρχή του χρόνου μπορεί να φαίνεται κάπως ανιαρή. Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, τα σπίτια είναι διακοσμημένα με Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και  Χριστουγεννιάτικες ανθοδέσμες και στεφάνια. Παντού υπάρχουν γευστικές λιχουδιές και ασταμάτητη διασκέδαση. Και όλα είναι συναρπαστικά και χαρούμενα, αλλά όταν τελειώνει η χρονιά και ξεκινά η νέα χρονιά, όλα αλλάζουν. Τα φώτα που αναβοσβήνουν σβήνουν, η οικογένεια επιστρέφει σπίτι. Ξαφνικά ο χειμώνας είναι απλώς κρύος και βαρετός.

Αυτός είναι ο λόγος που τα λουλούδια είναι τέλεια για τον Ιανουάριο! Αντί να περάσουμε τον πρώτο μήνα του νέου έτους με ελάχιστο ενθουσιασμό και έλλειψη χρώματος, μπορούμε να προσθέσουμε το δικό μας χρώμα με ένα όμορφο μπουκέτο λουλουδιών! Ο χειμώνας μπορεί να είναι μια θλιβερή περίοδος όπως είναι (έχετε ακούσει ποτέ για την εποχική συναισθηματική διαταραχή;). Αυτός ο πιο κρύος καιρός μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στη διάθεση των ανθρώπων, αλλά τα λουλούδια μπορούν να βοηθήσουν!

Στο LouloudiaOnline, θα βρούμε όμορφες ανθοδέσμες που μπορούν να μας βοηθήσουν να προσθέσουμε λίγο χρώμα και ευθυμία στο σπίτι μας αυτόν τον Ιανουάριο. Αν έχετε νιώσει τα μπλουζ του χειμώνα, τα λουλούδια μπορούν να σας βοηθήσουν! Διαβάστε στην συνέχεια περισσότερους λόγους για τους οποίους χρειαζόμαστε λουλούδια τον Ιανουάριο.

Απλά επειδή

ανθοδεσμες
Οι 5 καλύτεροι λόγοι για να στείλετε λουλούδια τον Ιανουάριο 1

Τα λουλούδια είναι ένα εξαιρετικό πράγμα για να προσθέσετε στο σπίτι σας ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Είναι όμορφα, μυρίζουν υπέροχα και μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε κάτι ξεχωριστό στο σπίτι σας. Ποτέ δεν χρειάζεστε πραγματικά έναν λόγο για να αγοράσετε λουλούδια στον εαυτό σας ή σε κάποιον άλλο.

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα όμορφο μπουκέτο λουλουδιών στο σπίτι σας αυτόν τον Ιανουάριο, φροντίστε να ψωνίσετε από το LouloudiaOnline! Θα σας παραδώσουμε τα λουλούδια σας και θα σας βοηθήσουμε να φωτίσετε το σπίτι σας.

Σε κάνει χαρούμενο

Τα λουλούδια έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν αμέσως τη διάθεση ενός ατόμου. Σε προηγούμενο blog, μιλήσαμε για το πώς τα λουλούδια μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένους! Αυτός είναι ένας ακόμη καλός λόγος για να πάρετε λουλούδια κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουάριο.

Προσθήκη χρώματος

Ο Ιανουάριος είναι ένας κρύος και άχρωμος μήνας. Δεν υπάρχουν φύλλα στα δέντρα, οι ουρανοί είναι γκρίζοι και όλα τα φυτά φαίνονται να πεθαίνουν. Αυτή είναι μια καταθλιπτική σκηνή που μπορεί εύκολα να βελτιωθεί με ένα μπουκέτο πολύχρωμα λουλούδια!

Ημέρα εκτίμησης φυτών εσωτερικού χώρου – 10 Ιανουαρίου

φυτα
Οι 5 καλύτεροι λόγοι για να στείλετε λουλούδια τον Ιανουάριο 2

Οι διακοπές τελείωσαν. Επιτέλους μάζεψες όλα τα διακοσμητικά. Τι λείπει όμως τώρα στο νοικοκυριό σας; Φυτά εσωτερικού χώρου φυσικά! Σήμερα είναι η μέρα για να φροντίσετε τα φυτά που έχετε ήδη και σίγουρα η καλύτερη μέρα για να στείλετε ένα νέο φυτό εσωτερικού χώρου σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φωτίζουν αμέσως ένα δωμάτιο, καθαρίζουν τον αέρα και δίνουν ζωή στο σπίτι μέρα με τη μέρα. Το ανθοπωλείο της περιοχής σας θα έχει μια μεγάλη ποικιλία από φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν να αναπτυχθούν εύκολα σε όλα τα σχήματα και μεγέθη.

Beat The Winter Blues

Ακόμα κι αν δεν έχετε μια πλήρη περίπτωση εποχικής συναισθηματικής διαταραχής, οι μακρύι γκρίζοι χειμώνες έχουν τον τρόπο να καταρρίπτουν τους πάντες. Μετά τις διακοπές του Δεκεμβρίου και την πορεία προς τις πιο κρύες μέρες του χρόνου σε πολλά κλίματα, ο Ιανουάριος είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας για ηλιόλουστες διαθέσεις. Πολεμήστε τα μπλουζ του χειμώνα στέλνοντας μερικά φωτεινά λουλούδια! Θα είναι μια ευπρόσδεκτη έκπληξη και θα υπενθυμίσουν ότι η άνοιξη είναι προ των πυλών.

Κυριότερες ονομαστικές γιορτές Ιανουαρίου.

Ο Ιανουάριος είναι γεμάτος μεγάλες ονομαστικές γιορτές. Στις 06/01 γιορτάζουν Φώτης – Φωτεινή, 07/01 Γιάννης – Ιωάννα, 17/01 Αντώνης – Αντωνία, 18/01 Θανάσης – Αθανασία και 25/01 Γρηγόρης – Γρηγορία. Ποιος καλύτερος τρόπος να πείτε χρόνια πολλά με μία από τις προτάσεις μας.

Αφήστε μια απάντηση