Ανθοδέσμες, Οδηγός Δώρων

Δώρο: Πώς ν’ αναβαθμίσεις την ανθοδέσμη σου 

flowers

Πώς να συνδυάσεις τ’ αγαπημένα σου λουλούδια για δώρο με ξεχωριστές συσκευασίες και ανθοδοχεία για να εντυπωσιάσεις. 

δώρο ανθοδέμση

Οι περισσότεροι λατρεύουμε να κάνουμε δώρα στ’ αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι τόσες όμως οι περιστάσεις που προσφέρουμε ένα δώρο σε φίλους και συγγενείς που συχνά θέλουμε να διαφοροποιηθούμε απ’ τα συνηθισμένα. Έτσι, ψάχνουμε εναλλακτικές ιδέες που θα κερδίσουν τον παραλήπτη και θα τον κάνουν να σκάσει ένα χαμόγελο. Μη μείνεις στα συνηθισμένα κι αναβάθμισε το δώρο σου με τις απαραίτητες προσθήκες που ξεφεύγουν από την κλασσική συσκευασία, τη σακούλα, το κουτί ή το περιτύλιγμα. 

Παρακάτω θα δούμε τις καλύτερες προτάσεις που θα κάνουν τα δώρα σου να δείξουν ακόμη πιο πολυτελή και κομψά. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο στυλ αλλά και το γούστο σου. 

Έξυπνοι τρόποι για ν’ αναβαθμίσεις το δώρο σου 

βάζο και σακούλα

Όταν πλησιάζει η σημαντική μέρα του αγαπημένου σου προσώπου που θέλεις να ευχαριστήσεις, το πρώτο βήμα είναι να επιλέξεις το δώρο που θα του προσφέρεις. Όπως έχουμε εξηγήσει ξανά, η ανθοδέσμη είναι ένα υπέροχο δώρο γιατί τα λουλούδια αρέσουν σχεδόν σ’ όλους και γεμίζουν το σπίτι με όμορφα χρώματα και μυρωδιές. Τα κριτήρια που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επιλογή σου είναι το αγαπημένο χρώμα του παραλήπτη, το αγαπημένο του άρωμα ή ακόμη κι η σχέση που σας συνδέει. Παραδείγματος χάρη, άλλα λουλούδια προορίζονται για ένα άτομο που μας ενδιαφέρει ερωτικά και διαφορετικά για ένα άτομο που είναι φίλος ή συνάδελφος μας. Μετά την τελική επιλογή, έρχεται η ώρα της παρουσίασης του δώρου σου που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην άποψη που θα σχηματίσει ο παραλήπτης. 

Ευτυχώς, πλέον έχουμε τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να συνδυάσουμε τα λουλούδια μας με αντικείμενα που θα κάνουν ακόμη πιο καλόγουστη την επιλογή μας. Ήδη, η ιδέα η ανθοδέσμη σου να βρίσκεται μέσα σε μία χρυσή σακούλα με ανάλογο περιτύλιγμα κάνει το δώρο σου να μοιάζει πιο πολυτελές από τα υπόλοιπα και το μόνο σίγουρο είναι πως τα λουλούδια σου θα κάνουν εντύπωση.

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μια σακούλα με ιβουάρ πέρλες… κι αυτό γιατί η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Αν θέλεις να δώσεις μια premium αίσθηση ακόμη και στο περιτύλιγμα, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις τη σακούλα σου μ’ ένα πολυτελές περιτύλιγμα τεσσάρων φύλλων. Τέλος, αν το δώρο σου προορίζεται για διακοσμητικό σ’ ένα σπίτι, φαίνεται εξαιρετική ιδέα να προσφέρεις τα λουλούδια σου μέσα σ’ ένα διακοσμητικό γυάλινο βάζο. Το μόνο που έχει να κάνει ο παραλήπτης είναι να βγάλει το περιτύλιγμα και να τοποθετήσει το βάζο στο αγαπημένο του σημείο μέσα στον χώρο του. 

Με ποιο δώρο μπορείς να συνδυάσεις την ανθοδέσμη σου

Είναι πολύ ωραίο μέσα στο δώρο σου να κρύβεται ένα ακόμη δώρο που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για κάθε παραλήπτη. Τα αρωματικά κεριά ταιριάζουν φανταστικά με τα λουλούδια καθώς τα δυο δώρα συνδέει η φανταστική μυρωδιά τους που μπορεί ν’ αλλάξει τη διάθεση κάθε ανθρώπου και την ατμόσφαιρα στον χώρο του. 

Ένας άλλος υπέροχος συνδυασμός για την ανθοδέσμη σου είναι το deluxe ανθοδοχείο που μπορείς να επιλέξεις μέσα από τη μεγάλη ποικιλία. Διάλεξε το χρώμα που προτιμάς και πρόσφερε στο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα αντικείμενο που κρατά στον χρόνο κι ένα μπουκέτο λουλούδια που κρατά για μερικές μέρες αλλά ομορφαίνει τον κόσμο. 

Μία εναλλακτική πρόταση για σένα που θέλεις να ολοκληρώσεις το δώρο σου είναι τα λούτρινα αρκουδάκια που δίνουν μια γλυκιά και τρυφερή αίσθηση σε κάθε παραλήπτη. Εξίσου γλυκά είναι και τα σοκολατάκια που μπορείς να βάλεις στο πακέτο σου για να ευχαριστήσεις όλες τις αισθήσεις του αγαπημένου σου προσώπου. Θα κλείσω με τα ποτά τα οποία αποτελούν επίσης ένα όμορφο δώρο για την επίσκεψη σ’ ένα σπίτι φίλων. 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, θυμήσου πως η κίνηση είναι που μετράει κι πως εκείνο που θα κάνει το δώρο σου να ξεχωρίσει είναι η διάθεση σου να βρεις κάτι που πραγματικά ταιριάζει στα γούστα του παραλήπτη. 

Αφήστε μια απάντηση